neuropathy lower legs

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

10/02/2007 | 08:08 | מאת: איתן

שלום לפורום אחרי כל כך הרבה תרופות לכאב ברגליים שמעתי על גלי רדיו האם אפשר לקבל הסבר הודה לכם איתן

11/02/2007 | 12:38 | מאת:

שלום רב, גלי רדיו זהו סוג של טיפול בכאבים שונים כגון כאבים עצביים. באמצעות מכשיר מיוחד הרופא מצליח לעכב את יכולת העצב להעביר מסר של כאב בעזרת שדה אלקטרומגנטי. ההשפעה היא רק על סיבי הכאב ללא פגיעה בעצבי התנועה והתחושה (מלבד תחושת הכאב). הנה לך מקום בו אתה יכול לקרוא מעט יותר על הטיפול.http://www.hmc -ims.com/main/siteNew/index.php?page=47&action=sidLink&stId=628 בהצלחה!