שימוש בבוטוקס לשיכוך כאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

06/02/2007 | 13:27 | מאת: יוסי

ד"ר איזנברג מרמב"ם המליץ לי להשתמש בבוטוקס לטיפול בכאבי גב אמצעי בילתי נסבלים. אולם חברת הפניקס בא אני מבוטח טוענת שהבוטוקס אינו מופיע ברשימה של משרד הבריאות לטיפול בבעיה זו. האם יש לכם רעיון מה אפשר לעשות בנושא זה. תודה

07/02/2007 | 12:46 | מאת:

שלום רב, קודם כל צר לי על כך שאתה סובל כל כך אך דע לך שאתה בידיים הכי טובות שרק אפשר. לגבי הבעיה הבירוקרטית, אני ממליצה לך לכתוב מכתב ביחד עם המכתב מד"ר אייזנברג, בו אתה מבקש מחברת פניקס לקיים דיון חריג בנושא. עליך להסביר שניסית כבר הרבה טיפולים ולתאר עד כמה אתה סובל. ייתכן שתצטרך עוד מכתב מן המומחה בו הוא מסביר למה אתה צריך את הטיפול הזה. אם צעד זה לא יצליח, אשמח לנסות לחשוב עימך על עוד פתרונות. בהצלחה, מנדי