שאלה לשושי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/12/2005 | 21:27 | מאת: חמדה

שושי ! הייתי רוצה לקבל את שם הרופא שהרב פירר המליץ לך. אני כבר עברתי ניתוח פריצת דיסק לפני 7 שנים ומאז סובלת מכאבים כל הזמן .כבר ניסיתי את כל התרופות כולל טרמדקס ,זריקה תחת שיקוף ומה לא , אבל שום דבר לא עזר לי .

24/12/2005 | 10:57 | מאת: שושי

לחמדה! מבינה ומזדהה... שם הרופא ( כתבתי את שמו במכתב נוסף.) פרופ' שמואל דקל הוא עובד באיכלוב ויש לו קליניקה ברמת גן. עדיין לא הזמנתי תור ולכן אין לי מספר טלפון או כתובת. וגם איני יודעת אם אפשר דרך "מושלם". הרבה בריאות !