כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/02/2007 | 12:59 | מאת: דבי

שלום ! אני מאוד סובלת מכאבי צוואר חזקים הסיבה היא פריצות דיסק קשות לאורך כל עמוד השידרה הצווארי הבעייה כל כך קשה שאין מה לעשות כי מפחדים לגעת כי יכול להיות נזק בלתי אפיך הלכתי לכל מיני יועצים למינהם אבל אף אחד לא יכול לעזור. אני חייה על כדורים לכאבים עם וואליום אם יש מישהו שיש לו בעייה דומה לשלי אשמח לדבר איתו ולדעת איך הוא/היא מתמודדים עם הבעייה שבת שלום דבי

03/02/2007 | 22:38 | מאת: אריק נכה צה"ל מהצפון..

אני מקבל פעם בשבוע זריקת TP לצוואר תחת CT וזה עוזר . מהיכן את בארץ?? שלא תעיזי לקבל טיפול בכירופרקטיקה כי במצבך יהיה רק נזק ולא תועלת. הידרוטרפיה במים יכול לעזור מאוד. צרי קשר באימל אתן לך את הנייד שלי והדרכה מקצועית אותנתית מנסיון אישי. ואים את מהצפון אז את מוזמנת לקבוצת תמיכה ביום חמישי זה . אריק