כאבים נוירופתיים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/01/2007 | 20:12 | מאת: זוהר

קראתי לאחרונה על תכשיר שמומלץ לחולי סכרת הסובלים מנוירופתיה סנסורית ושנקרא נוירובטיק המכיל חומר הנקרא חומצה אלפא ליפואית. האם מישהו שמע ו/או משתמש בתכשיר הזה?

31/01/2007 | 14:56 | מאת:

שלום רב לך זוהר, אינני מכירה את המכשיר עליו את מדברת אך ידוע לי שחקרו את הנושא של טיפול בנוירופתיה סכרתית עם חומצה אלפא ליפואית וכי ישנם עדויות ליעילות הטיפול. למשל במדסקייפ, שהינו מקור רפואי רציני, יש מאמר קצר על הנושא http://www.medscape.com/viewarticle/450372. אני מציעה לך לנסות לקרוא כמה שיותר חומר על הנושא לפני שאת מקבלת החלטה כלשהי. כדאי גם לבדוק מה יותר יעיל- טיפול דרך המכשיר או האם יש יותר הצלחה לדוגמא באינפוזיה של החומצה הנ"ל. לפעמים למרות שטיפולים או מכשירים מכילים אותו החומר, זה יכול לעבוד בצורה אחרת בהרכב שונה או בשימוש שונה. אם אוכל לסייע לך עוד, אנא הודיעי לי! בהצלחה וסליחה שאין לי יותר מידע על הנושא הספציפי הזה, מנדי