מנדי תוכנית של צופית גרנט

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/01/2007 | 12:20 | מאת: רוחמה

מנדי שלום, לאחר קריאת המאמר במעריב, והתוכנית של רפי גינת הבנתי מדוע הסתייגת מ"הפלא" השיקרי שהוצג בתוכנית. אני שמחה שהארת את עיני ולא נתת לי ללכת שולל. רוחמה

31/01/2007 | 14:43 | מאת:

הי רוחמה יקרה, אני שמחה שאת עכשיו מבינה..... ושאת מרגישה כך כעת... אני מקווה שאת בסדר באופן יחסי ואם את צריכה אותי - את יודעת איך להשיג אותי, נכון? חיבוק גדול, מנדי

06/02/2007 | 14:32 | מאת: מוטי

רוחמה שלום, צר לי שרק עכשיו אני פותח בנושא, אך לפי שיחתנו האחרונה, הבנת למה לא נתתי יותר מידע לגבי המטפל הזה? עכשיו כולם יודעים שזו הייתה תרמית לצורך רייטינג, לצערי הבנתי זאת רק לאחר שצפיתי בשידור עצמו, או ליתר דיוק, רק מספר ימים לאחר מכן, כשהבנתי ששינו את העריכה של הצילומים, ושפשוט הבטיחו לי לשוא שהבחור יטפל בי. כלום לא היה נכון, חבל שחולים נואשים כמוני מנוצלים לצורך רייטינג בצורה כזו. אם תרצי לדעת עוד ובהרחבה על מה שארע, אשמח לשוחח עמך. אגב, כלבוטק רק החמירה את הניצול הציני באי הצגת כל העובדות תוך מגמה מניפולטיבית להראות אדם כמתחזה בעודו לא כזה. חבל שאני נפלתי בפח וחבל שמשרד הבטחון הציג דברים לא נכונים מבלי לתת יכולת להגיב כראוי ובמקום הנדרש שהוא בית משפט, ולא כפי שעשה בתקשורת.