טיניטוס

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

26/01/2007 | 19:08 | מאת: בני

סובל מזה כחודש מציפצוף קבוע באוזן שמאול טירוף מוחלט . מישהוא יודע על טיפול שיאצו רפלקסולוגיה נטורפיה או כל דבר היכול להקל או לפתור את הבעיה?

26/01/2007 | 20:40 | מאת: דניאלה

בני שלום, אין ספק שטינטון מתמיד עשוי להוציא אדם מדעתו,( לפחות כך עשה היתוש לטיטוס, לפי סיפרי ההיסטוריה).ביחוד אם כפי שהבנתי מדבריך מדובר בצפצוף שאינו פוסק,דבר שבוודאי מקשה עלייך עוד יותר בשעות הלילה השקטות ממילא, אז מן הסתם כל הרעשים הפנימיים מתעצמים ומטרידים עוד יותר. מה שלא ציינת בדברייך, זה מה עשית עם זה. האם נבדקת? פנית לבירור כלשהו? ניסית איזשהו טיפול בכלל עד עתה-קונבנציונלי או לא? אם התשובות לשאלות הללו הן שליליות, אז בשלב ראשון לפני כל התערבות טיפולית, אפילו טבעית, הייתי מציעה ללכת להיבדק על ידי אף אוזן גרון ולעשות ברור מלא כולל בדיקת שמיעה, צילומים במידת הצורך (עשית CT של איזור הראש והאוזן למשל? ) וכו'.אם אין כל ממצא שמסביר את הטינטון, ושניתן לטפל בו כדי שיעבור, אז הייתי מחפשת דרכים אחרות, אך לא לפני כן, שבת שלום, דניאלה

31/01/2007 | 14:48 | מאת:

הי בני, כמי שסבלה בעצמה בעבר מטיניטוס, אני יודעת עד כמה זה מוציא מן הדעת ואין ספק שאתה צריך לנסות למצוא טיפול שיעזור לך. אינני יודעת אם הטיפולים שעליהם דיברת עוזרים או לאו אך אני מציעה לך שבמקביל לנסיון למצוא טיפול משלים שמסייע, לנסות לקבל סיוע, כפי שדניאלה הציעה, מתוך הרפואה הקונבנציונלית, אם טרם ניסית או לפחות לעבור הערכה ממומחה אף, אוזן, גרון - אם טרם עשית זאת. ידוע לי שישנם טיפולים שנעשים היום בתחום של טיניטוס. באופן כללי לגבי טיפולים משלימים - אני מאמינה שלא לכולם, גם אם מדובר בבעיה זהה, מתאים אותו הטיפול בהכרח והרבה פעמים זה עניין של ניסוי וטעייה ומציאת הטיפול שעוזר לך באופן אישי. מה שהכי חשוב בנוגע לטיפולים מכל סוג שהוא זה להקשיב לגופך ולסמוך על האינסטינקטים שלך לגבי מה נכון עבורך ומה לא. הרבה הצלחה, מנדי