תודה למנדי ולגבי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

10/01/2007 | 13:27 | מאת: יואל

תודה בענק למנדי ולגבי גולן הפסיכולוג על הסדנא שהעבירו לנו בחמשת הפגישות המעניינות והמועילות.קבלתי הרבה טיפים וחומר למחשבה כיצד להתמודד טוב יותר עם הכאב הכרוני המטריד את כלנו.כמו כן לחברי "לצרה" שהיכרתי בסדנא שבעזרתכם למדתי והבנתי שיש עוד אנשים בעולם שסובלים מי פחות ומי יותר ונותנים כח לאחרים לעזור לעצמינו.כל הכבוד למנדי היקרה שעושה ממש עבודת קודש עבורינו,שלכם באהבה יואל

10/01/2007 | 21:02 | מאת: חמדה

אני רוצה להצטרף לתודות של יואל לגבי ומנדי שעזרו לי מאוד בשינוי צורת החשיבה שלי לגבי הכאב וגרמו לי להבין שההתמודדות עם כאב כרוני תחילה קודם כל ממני. וגם לקבוצת התמיכה שלנו שבזכותם למדתי להעריך את מה שיש לי .

10/01/2007 | 21:08 | מאת: מירה

שלום, ברצוני לקבל מידע על הסדנאות ומקום מפגש. מירה

10/01/2007 | 22:04 | מאת: מוטי

מירה שלום, זה אך סיימנו את המפגשים ובאמת היה מועיל, ומעבר לאיכות המרצים - מנדי וד"ר גולן גבי היקרים, אני מודה לחמדה, בועז, שלמה, יואל וליאת היקרים, שאני שמח כל כך על ההזדמנות שנפלה בחלקי להכירם. לא בשל היותם שותפים לכאב, אלא בשל מי שהם לפני הכאב, בני אדם יפים וטובים ! מוטי

18/01/2007 | 13:10 | מאת:

שלום רב, אשמח לספק לך פרטים אך תוכלי גם לקרוא על הקבוצות דרך אתר העמותה למאבק בכאב בחלון החדשות וכן במידע על העמותה www.fightingpain.co.il. לאחר שתקראי את מה שכתוב שם- את מוזמנת ליצור עימי קשר דרך המייל שלי [email protected] או בטלפון 0547233073 (קבוצה אחת הרגע נגמרה ועל כן יקח זמן עד למציאת מספיק אנשים לקבוצה הבאה אך לאחר שתקראי את החומר, אשמח להוסיף אותך לרשימת ההמתנה). מכל הלב, מנדי

01/02/2007 | 00:40 | מאת: שלמה ש.

למנדי (אמנדה) לייטון-בלישה ולד"ר גבי גולן תודה רבה על העזרה הרבה ועל האמון שנטעתם בנו במשך כל הסדנה,תודה על החיזוק והעידוד במשך כל המפגשים שהיו מעניינים ביותר, השכלנו המון רכשנו חברים ולמדנו להבין ולהקשיב לגוף שלנו ובזכות זה להסתדר הרבה יותר טוב עם הכאב ולא לאב שליטה. טוב שיש אותכם, העזרה שקיבלנו בסדנה נגעה בידיוק בנקודה הכי חשובה לנו,שהיא התמודדות עם הכאב בכל המובנים, מנדי !!! מזל שיש אותך כאן ואת הפורום הזה אחרת לא יודע אם היו אוזניים לכותל !!! אני מודה לכם שוב כאן הפורום זה. שלמה ש.