?התמודדות עם המחלה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/01/2007 | 08:24 | מאת: איילת

לחברי הפורום שלום! שמי איילת,אני כבת 22 ואחרי שורת בדיקות רציניות של חצי שנה,אובחנתי כסובלת מהמחלה.מאוד מאוד קשה לי נפשית,ולעיתים אני נכנסת לדיכאון .אשמח אם תוכלו לייעץ כיצד להתמודד עם המחלה בצורה הטובה ביותר בתודה איילת

09/01/2007 | 12:02 | מאת:

הי לך איילת יקרה, לא ציינת במכתבך איזו מחלה אבחנו אצלך. לאחר שתשלימי מידע זה, אנסה לענות לך בצורה היעילה ביותר עבורך. בינתיים, אני שמחה שהגעת לפורום הזה כי יש כאן הרבה אנשים עם יכולת לתת עצות מתוך נסיון אישי ועם רצון לעזור לאחרים תוך כדי שיתוף אחרים בקשיים שלהם. שיהיה לך רק טוב ותזכרי שאת לא לבד בתוך המחלה הזאת. מנדי