דחוף !!! סובל מהזיות מצמררות כתוצאה מהפסקת תרופות

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/01/2007 | 05:01 | מאת: Moti

שלום לכל באי הפורום, דחוף !!! אני סובל מהזיות מצמררות מדי לילה כתוצאה מהפסקת שימוש בתרופות כגון ליריקה, סימבלטה, אסיוול, זודורם, קסטרל, גסטרו, מוטיליום, לקסדין, וטרמדקס. לצערי משהב"ט הפסיק לי את מימון התרופות באורח מיידי ומפתיע. (זה בטיפול משפטי כרגע) ובשל כך אני סובל מהזיות כל כך קשות, סיוטים, קושי חמור בשינה ובתפקוד. ספק המח נפגע ספק הנפש משימוש בכדורים אלו ? למי שיש הסבר מדוע ואיך מתמודדים עם כך הוא או היא מוזמנים להשיב, או למי שיש תופעות דומות, או משתמש בתרופות אלו - וחושב להפסיק איתם מתישהו - הזהרו מתופעות מחרידות וקשות מנשוא אלו. תודה וזועק לעזרה מוטי

03/01/2007 | 07:57 | מאת: דניאלה

מוטי שלום. אני מצטערת לשמוע שיש לך בעיות (כמו לכל בני האדם המטופלים ע"י המל"ל למשל), אך צחוק בצד. לגבי שאלתך, לענות כעת אחרי שהפסקת התרופות בוצעה, ואיני יודעת בעצם, כמה לקחת בעצם בעבר (מבחינת זמן ומינונים), וכמה זמן כעת אינך לוקח את התרופות,הרי שכל היתיחסות שכזו היא קצת תיאורטית. בכל אופן, מבין כל התרופות שציינת, הבעייתית בפוטנציה מבחינה פיזית בהפסקה פיתאומית היא הליריקה כי היא נגד פירכוסים בהתוויה היסודית שלה, וכל תרופה כזו אם ניטלה במינון גבוה מספיק די זמן, בהפסקה פיתאומית ,ולא הדרגתית, עשויה בעצמה לגרום להתקף אפילפטי (לרוב חד פעמי), גם באדם ללא רקע שכזה. מעבר לכך, בהחלט כל התופעות שתארת אפשריות, אך כולן צפויות תוך פרק זמן של עד 14 יום לחלוף וללא נזק קרוב לוודאי. השאלה שלי, וסלח לי אם נשמעת חצופה, כי איני מכירה אותך, או את בעיותיך בכלל או מול משרד הביטחון בפרט, אך האם כל דבר מצדיק סבל שלך? האם אין כל אפשרות פשוט לרכוש פרטית תקופה קצרה את התרופות הללו? אני הייתי עושה זאת אפילו אם יעלה מעט כסף, לא שווה? !, בהצלחה, דניאלה

03/01/2007 | 09:25 | מאת: Moti

דניאלה שלום, לא כולם מתפרנסים ממשכורת של רופא. לא כולם מתפרנסים או יכולים לעבוד. חשבון הבנק שלי לא מאפשר אפילו הוצאת 100 ש"ח בשל גלגול כלכלי מאז פציעתי ואי יכולתי לעבוד. אחסוך ממך פרטים נוספים, זה היה אמור להיות ברור לך, חבל ששאלת תוך הצגת הדברים כקונדס או מעשה אוילי. די לרמיזה... אל תעני ואל תתיחסי לכל בקשה, אולי אין לך טקט? אולי את פוגעת? זה אפילו מוגזם לגילך.

05/01/2007 | 00:35 | מאת: יואל

מוטי היקר, תחזיק מעמד ואל תשבר למרות מה שאתה עובר. שלך-יואל

05/01/2007 | 21:30 | מאת: Moti

יואל ידידי שלום לך, תודה על המילים המחזקות והעידוד. אני שואב כח מאנשים וחברים כמוך שפונים אליי מהאתר וזה עוזר. מקווה להתחזק ולעבור את התקופה שנכפתה עליי, הגוף שלי ככל הנראה גומל עצמו מבנק התרופות שלקחתי זמן רב יום יום ואכן התופעות אותם אני חווה הן כפועל יוצא מכך. מוטי

05/01/2007 | 15:49 | מאת: סקרן

מצורף לינק לדף מידע http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=1127

05/01/2007 | 19:55 | מאת: דניאלה

שלום לך, אני תוהה אם אתה סקרן כפי שכינית את עצמך או בעל ניסיון מוצלח עם צמח זה ששלחת לנו מידע עליו ומאין שמעת אודותיו? יתכן כי אכן מסייע בחלק מהדברים לחלק מהאנשים, אך לאור רשימת המחלות הארוכה המצוינת שם, ואחוזי ההצלחה המדהימים של האנונה בר, נראה כי אפשר להמיר בו את מרבית הרפואה וכל בני האדם ירגישו בטוב, ולצערינו זה לא המצב כיום, וטרם נמצא הצמח שיביא מזור לכל בעיותינו, אז אם פירסום מתימר לאמר זאת, אם כל הרצון לראש פתוח ותקווה, הייתי בודקת זאת בעין מפוקחת מעט יותר, ולא מסתמכת בצורה עיוורת רק בגלל שמצוטט פרופ' כזה או אחר