מנדי מה שלומך

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

28/12/2006 | 11:30 | מאת: רוחמה

היי מנדי, מאז 20/12/06 לא התקבלה הודעה ממך בפורום האם את בקו הבריאות? אני מקוה שכן. מתענינת רוחמה

29/12/2006 | 12:36 | מאת:

הי רוחמה היקרה, תודה רבה על הדאגה - האמת היא שאני לא בשיא הבריאות אך כפי שהודעתי בפורום, אני משקיעה כמעט כל שעה ערה שלי במאבק של כל ארגוני הבריאות על סל התרופות ורצה לכנסת המון, בין השאר ועל כן, זנחתי את הפורום הכה יקר לי. זה לא נבע מחוסר רצון אך מכמות העשייה ביחד עם תשישות שיא. לאחר שאשוב מן החופש שלי, אחזור לתפקד כמו שמנהלת פורום צריכה לתפקד! חיבוק גדול, מנדי