פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/12/2006 | 14:01 | מאת: רוחמה

למנדי וכל חברי הפורום ביאושי הרב פניתי למרפא אלטרנטיבי שבדק אותי באופן יסודי והעלה חשד כי כל הטיפול בי כנראה שגוי ולדעתו כדאי לי להיתייעץ עם רופא ששטח ההתמחות שלו פיברומיאלגיה. כל הנתונים שנתתי לו הראו לכיון הפירומילגיה. האם יש רופאים המתמחים בנושא באזור ת"א ואם יש לכם שמות טל' כתובות מרפאות וכו' אודה לכם אם תשתפו אותי. בברכה, רוחמה

26/12/2006 | 12:35 | מאת: משיבה

שלום רוחמה! מצטערת לשמוע כי גם את במועדון. באזור ת"א מטפלת טובה היא ד"ר אלקיים, מנהלת מחלקה פנימית באיכילוב ומומחית בפיברו. כמו כן יש באיכילוב מרפאת פיברומיאלגיה עם מיטב המומחים (פרופ' כספי, לדוגמא). תוכלי להכנס לאתר של בית החולים איכילוב ולהשיג את הטלפון שלהם. הדסה היא זו שמטפלת בקביעת תורים וכד'. והעיקר, הרבה בריאות וסבלנות.

28/12/2006 | 11:03 | מאת: ריפוי והחלמה

שלחי אימייל וקבלי דף מידע על ריפוי והחלמה בשיטה לא רפואית בברכת בריאות טבעית

28/12/2006 | 11:26 | מאת: רוחמה

תודה מראש. דוא"ל של הינו: [email protected]