הודעה חשובה לכולם- נא לקרוא!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

20/12/2006 | 17:32 | מאת:

לכל חברי הפורום היקרים, מכיוון שהפורום הזה כה יקר לליבי וגם אתם, כל אחד מכם, מאוד קשה לי שאינני עונה באופן סדיר כמו בימים רגילים. אנא קראו את כל המייל הזה ותבינו את העניין וכי מדובר בעניין זמני בלבד. אני כרגע בלחץ אדיר מכיוון שבנוסף לכל הפעילויות שלי עבור חולי כאב, העמותה למאבק בכאב בראשותי חברה לעוד למעלה משלושים ארגוני בריאות (הודעה תפורסם באתר זה בימים הקרובים) ומיום שלישי אני מקימים אוהל מחאה בכיכר רבין. המאבק הוא בנוגע לסל התרופות ולהיעדר התקצוב לשנת 2007 ולצורך בחקיקה שתסדיר את העניין ותאפשר עדכון קבוע בכל שנה של 2%. אני קוראת בזאת לכולם לבוא ולתמוך במאבק שהוא עבורכם ועבור כולנו. יש צורך להעלות את נושא חולי הכאב כי גם בתוך המאבק, הכאב הינו הנושא הכי מוזנח וברשימה שהר"י הגישו אין שום התייחסות לנושא. אם אתם מגיעים - אנא ציינו שהגעתם דרך העמותה למאבק בכאב. עבור מאבק זה אני מגישה רשימת תרופות (כולל הקלונידין למשאבות שדניאלה ציינה) לשנת 2007 וטכנולוגיות חיוניות לחולי כאב שכולל גם דרישה לייעוץ פסיכולוגי בתוך מרפאות הכאב. בעקבות פעילות זו אשר כוללת גם לובי בכנסת, דיון בשבוע הבא בכנסת יחד עם שר הבריאות ועוד פעילויות רבות, גוזלת שעות רבות בכל יום בימים הללו ובונסף לכך, מצבי הבריאותי לא טוב (מעבר לרגיל) , לכן, יקח לי יותר זמן לענות לכל הפניות. הדבר לא מונע דיונים ושיחות בין חברי הפורום. אנא היעזרו בסבלנות. בואו להצטרף למחאה!!! מכל הלב, מנדי יו"ר העמותה למאבק בכאב כתוצאה ממאבק זה אשר דור

21/12/2006 | 00:24 | מאת: מירי א.

מנדי יקרה מקווה שתחושי טוב יותר בקרוב ותמשיכי לחייך אלינו ולחזק אותנו. אם נוכל לעזור - אנא, פרסמי עוד פרטים לגבי אוהל המחאה - מועדים, שעות פעילות, מיקום מדוייק וכו' - בעיקר כדי שנוכל להגיע ולתמוך ואולי לגייס עוד כמה חברים - כמה שיותר מבקרים ותומכים, כן ייטב!! שולחת לך את אהבתי וחיבוק חזק (אז מה אם זה רק במחשב?)

21/12/2006 | 08:55 | מאת:

אני כל כך מודה לך מירי יקרה ואני מבטיחה לך שבקרוב גם אודיע על תאריך מחודש בינואר, לאחר ששלומית תעבור את הפרוצדורה שלה, למפגש הקבוצה הקודמת. בינתיים, המון תודה על הנכונות שהיא בעצם למען כולם - המודעה תפורסם פה אך בעיקרון החל מיום שלישי ובאופן וודאי לפחות עד שבת האוהל יפעל בכל שעות היום בכיכר רבין. בנוסף להבעת תמיכה כללית, חשוב שכאשר תגיעו שתציינו שהגעתם דרך העמותה למאבק בכאב ולדבר על הסבל של חולי כאב. הקול שלנו חשוב. בתוך הרשימה שהגשתי לחולי כאב מופיעים גם תרופות שבעיקר נועדו לטיפול בכאב אצל חולי סרטן לדוגמא - התפקיד של העמותה שלנו להילחם עבור טיפול כאב אופטימלי עבור כולם. המון תודה, מנדי