כאבי גב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

20/12/2006 | 11:26 | מאת: brr

כאבי הגב שלי החלו בגיל 14,בהריונות לא היו כאבים.אך,עברתי כבר שלושה ניתוחי גב לא מוצלחים ביותר וגם קשים ואשר אחד מהם היה עם השתלת עצם ומתכות. אחד הברגים היה ארוך מידי ופגע בעצב ששיתק לי רגל,אני מהלכת עם מכשיר פיני. כמו כן,אני מושתלת אלקטרודות אשר אינן עוזרות כלל,עברתי שלוש השתלות כאלה. הכאבים קשים מנשוא ואני משתמשת לצערי הרב בנרקוטיקה. במיוחד יש כאבים בעת התחלפות מזג האויר וכאשר קר.בתקופה העכשוית כאבי קשים מאד ואני גם מגיעה לחדר מיון ומקבלת עירוי עם פטידין להקלה. שיהיה יום נפלא ללא כאב.

20/12/2006 | 15:09 | מאת: אלה

תראי, שאלתי אותך לא סתם.היו הרבה פעמים שהגב שלי כאב עד כדי כך שאי אפשר היה לזוז או ללכת או בכלל לנשום מרוב כאב.יום אחד למזלי הגעתי לכירופרקט ומאז חיי השתנו.הגב יותר לא כואב לי ולמעשה כל פעם שמתחיל לכאוב אני כבר יודעת שהחוליות שלי קצת יצאו מהמקום וצריך להחזיר אותם בחזרה. אז אני רצה לכירופרקט ומיד בסיומו של הטיפול מפסיק לכאוב לי. פעם אפילו כאבה לי הבטן ממש חזק והייתי מאושפזת שבועיים והיו צריכים להזריק לי תרופות ממש חזקות כדי שלא יכאב לי.הרופאים לא הצליחו לגלות מה יש לי ושוחררתי בטענה שזה וירלי. דיברתי עם כירופרקט שלי אחרי השיחרור מהבית חולים והוא נורא התעצבן עלי ושאל למה לא באתי אליו בנושא.שאלתי אותו מה זה קשור אליו הרי זה בטן.אז הוא אמר שברגע שאגיע אבין בעצמי. אז הגעתי, הוא סידר לי את החוליות בגב וכאב הבטן נעלם כאילו שלא היה.ואני סבלתי שבועיים. בכל אופן מה שרציתי להגיד שהייתי ממליצה לך מאוד לפנות לכירופרקט. אבל אני לא יודעת אם הם מטפלים באנשים שמושתלים להם דברים בעמוד השידרה וכאלה שכבר עשו להם ניתוחים . מקווה שתרגישי טוב..

20/12/2006 | 19:33 | מאת: יוסי

שלום אני לא רציתי לבלבל אותכם אבל אני עברתי שני ניתוחים בגב שבשני שמו לי ברגים לא במקום הנכון וכיום אני לא יכול לשבת בכלל ומתהלך בעזרת קב בכל אופו אני הייתי אצל כירפרקט ואחד אמר לי שאחרי שיש ברגים אסור כירופרקטיה וזה יכול רק להזיק בהצלחה רבה מקווה שלא בלבלתי אתכם יותר מידי יוסי

20/12/2006 | 19:33 | מאת: יוסי

שלום אני לא רציתי לבלבל אותכם אבל אני עברתי שני ניתוחים בגב שבשני שמו לי ברגים לא במקום הנכון וכיום אני לא יכול לשבת בכלל ומתהלך בעזרת קב בכל אופו אני הייתי אצל כירפרקט ואחד אמר לי שאחרי שיש ברגים אסור כירופרקטיה וזה יכול רק להזיק בהצלחה רבה מקווה שלא בלבלתי אתכם יותר מידי יוסי