סליחה על השאלה-מי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/12/2006 | 17:46 | מאת: brr

את דניאלה שעונה לכל משתתפי הפורום? לא ראיתי את שמך מופיע ליד שמה של מנדי. האם את עוזרת לה בניהול הפורום? המותר לי לשאול:מה הידע שלך בכאב כרוני וגמילה מתרופות? מקווה שלא נפגעת משאלת הסקרנות שלי.

20/12/2006 | 08:33 | מאת: דניאלה

שלום, למרות שאת/ה לא מזדהה, ואני כן, ובכ"ז שואל/ת פרטים נוספים עלי, מכיוון שלי אין מה להסתיר, לא- אני לא עובדת עם מנדי, אני חולת כאב כרוני כמו כל אחד מכם הנעזרת בפורום ומנסה לעזור לאחרים ככל יכולתי., והסובלת מ-CRPS קשה שנים רבות ומרותקת לכיסא גלגלים בעטיו. הידע שלי הוא על רקע ניסיון אישי בשילוב ניסיון מיקצועי משום שאני גם כן רופאה בעבודתי ברפואה פנימית ואונקולוגיה. השאלה נענתה?! יום טוב. דניאלה.