המלצה לדעה נוספת של רופא מומחה לגב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/12/2006 | 12:08 | מאת: טלי

אבקש לקבל המלצה לרופא אורטופד או ניורוכירורג מומחה לבעיות גב לגבי ניתוח חוזר לאחר ניתוח שנכשל

21/12/2006 | 11:05 | מאת:

אחד השמות ששמעתי עליהם לא מעט בתחום ניתוחי גב הינו ד"ר רנד. את יכולה גם לבדוק, ברשימות של העיתונים (מעריב וידיעות) שהכינו רשימה של הרופאים המומלצים בכל תחום. ניתן למצוא דרך גוגל ושאר מנועי החיפוש. כמו כן, אני מקווה שבעלי ניסיון בתחום זה יענו לך כי אני לא מתקרבת יותר לאורטופדים מכל סוג שהוא.... מנדי

21/12/2006 | 20:21 | מאת: brr

איך אפשר לדעת אצל מי נותחת, כדי שאפשר יהיה לעזור לך לחפש מומחה לדעה נוספת?