איש עם ידי חשמל אצל צופית גרנט

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

16/12/2006 | 11:26 | מאת: רוחמה

שבת שלןם האם מישהו מכם ראה את האי בעל ידי החשמל שצליח בשידור חי להעמיד על הרגלים בחור מרותק לכיסא גלגלים הסובל מכאבים. ושהרופאים בשיבה אמרו לו מה שאמרו לי כי אין מה לעשת. אם מישהו מכם יוכל להשיג פרטים עליו אשמח לקבל. אני שלחתי דרך גגוגל בקשה לקבל פרטים, אך אם לכם יש פרטים, אנא שתפו אותי במיוחד מנדי עם הקשרים המיוחדים שלך. תודה

17/12/2006 | 10:49 | מאת:

הי רוחמה, קודם כל חשוב שתדעי שלא העמידו אדם על הרגליים שהיה משותק אלא אדם שקשה לו ללכת בגלל כאבי תופת- עובדה זו חשובה כי זה לא היה "קסם" בדיוק כמו שזה נראה! מה שכן, אני יודעת שהאיש בכיסא הגלגלים כן חווה משהו מיוחד בזמן הטיפול אך הוא לא אדם נטול כאבים היום בזכות המגע הזה! לאדם קוראים מר יוסף אלגזר, הוא פיזיוטרפיסט שאומרים שנולד עם כמויות גדולות של חשמל בגוף והוא גר בקולורדו אך הוא ישראלי ולדעתי, מגיע לעיתים קרובות לארץ וניתן להגיע אליו לטיפולים. אני מציעה לך ליצור קשר עם עורכי התוכנית של צופית גרנט - את צריכה להתקשר אל "סנדריק הפקות" ואחד מהאופציות הם להגיע לעורך התוכנית "צופית גרנט". אם לא יסכימו לתת לך את הפרטים שלו, תגידי לי, למרות שאני לא רוצה שום קשר לתוכנית הזאת כי הונו אותי בשביל להגיע לאנשים שסובלים מכאבים ואינני רוצה שום קשר (מלבד הגשת תלונה לערוץ 2)! שיהיה לך רק טוב רוחמה יקרה, מנדי

17/12/2006 | 15:59 | מאת: Moti

יש לי הרבה מה לאמר על התכנית של צופית, אבל לא כאן המקום אלא בטלפון שלי שהוא 050-5556861 , לכ המעונין לדעת באמת מה קרה שם כדי לא ליפול בפח. מוטי