קבוצת תמיכה לכאב בצפון ברמב"ם !!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

10/12/2006 | 08:54 | מאת: נכה צה"ל מהצפון

שלום לכולם . בתאריך 10/1/2007 בשעה 1800 תתקיים לראשונה קבוצת תמיכה לתושבי הצפון. האירוע ייתקיים באולם ספונסר בבית החולים רמב"ם הכניסה הינה חופשית לכולם יוגש כיבוד קל. האירוע בחסות בית חולים רמב"ם היחידה לשיכוך כאב .וחברת פייזר העולמית. אורחת כבוד מנדי לייטון בלישה מנהלת הפורום כאן ויו"ר העמותה למאבק בכאב. לאחר מאמצים רבים וים של בקשות למען תושבי הצפון הקבוצה יוצאת לדרך ומקווים שניפגש לפחות פעם בחודש אים לא יותר ששם נילמד כיצד לחיות ולנצח את הכאב!! הרופאים הטובים ביותר ייסייעו לנו במתן פתרונות והצעות ע"מ להקל ולו במעט את הכאב. נישמע הרצאות מומחים שקשורים בחיי היום יום שלנו בכל נושא . מישם רק ניתפתח ונילמד את צרכיי הבאים . אז בואו בהמוניכם כי זה למענכם !! אריק .0522666688

13/12/2006 | 14:16 | מאת: אריק נכה צה"ל מהצפון..

הפנתי אלייך את צופית גרנט !! תודה! לגביי הקבוצה בצפון !!

17/12/2006 | 11:01 | מאת:

הי אריה, קודם כל, פניתי אליך במייל לפני כמה שבועות על מנת לדבר איתך על נושא המפגש ברמב"ם וכמובן שלקראת האירוע היתה לי ויש לי כל כוונה, גם דרך הפורום וגם דרך האתר של העמותה למאבק בכאב לפרסם את האירוע ויש בכוונתי גם להתקשר באופן אישי לכל מי שאני מכירה מאיזור הצפון שסובל מכאבים כרוניים. פשוט לא כדאי לפרסם יותר משבועיים-שלושה מראש כי אז אנשים שוכחים- זאת מנסיון בעניין! למי שלא יודע, האירוע הזה שהינה יוזמה של מרפאת הכאב ברמב"ם, בראשותה של האחות הראשית ציקי ומנהל המרפאה ד"ר אייזנברג, עומדת להתקיים בעיקר בזכות אריה ועדנה אשר לקחו את האחריות על האירוע ומאפשרים בדרך זו להגיע להרבה חולים ולעזור דרך הקשיים שלהם לאנשים אחרים הסובלים מכאב. אריה כבר הרבה זמן מנסה לארגן אירוע בשביל חולי כאב צפוניים והחוסר מוכנות שלו לוותר הניעה את מרפאת הכאב ברמב"ם לארגן אירוע לחולים. אכן יש צורך גדול בדאגה לתושבי הצפון שסובלים מכאב כרוני שאנם יכולים להגיע לאיזור המרכז וכעת, זה עומד לקרות. על כך - תודה כנה! כאמור, בעוד שבוע, כשאקבל את כל הפרטים הסופיים - אפרסם את כל הפרטים בפורום ובאתר העמותה למאבק בכאב. לגבי צופית גרנט - תודה רבה שהפנית אלי וצר לי אם לא קיבלת את המייל שלי על כך. זאת, למרות שהייתה לי חוויה טראומית עם התחקירנית מכיוון שהיא לא סיפרה לי על ההתחלה את כל האמת על התכנית ורק לאחר מעשה, התחלתי להבין את מורכבות הסיפור ועל כן, קשה לי עם האירוע הזה ואני אף עומדת להגיש תלונה על העניין לערוץ 2. מה שבטוח - אכן מגיע לך הקרדיט על הקישור ואני מאוד מודה לך על האכפתיות שלך ועל הרצון העז והכנה שלך לעזור לאחרים ולהעביר לאחרים את הכוח הרצון האדיר שלך. אמנם ביקשת פירגון אך כל מילה כאן היא אמת לאמיתה - כשאנשים בצפון יפגשו איתך באירוע בחיפה, הם יבינו על מה אני מדברת.... שיהיה לך רק טוב אריה!