עצב סורלי פגוע בעקב הרגל

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

07/12/2006 | 21:48 | מאת: זיוה

עקב פגיעה ברגל שמאל שבו נפגעה העצב הסורלי סובלת מזרמים ללא הפסקה נימול והרגשת שריפה ופולסים חדים דקירות. האם מישהו יודע על איזה פיתרון.? ניסיתי הזרקות, תרופות ושומדבר לא עזר האם מישהו יודע על טיפול צריבת עצב בעזרת לייזר או אם יש פיתרון אחר אשמח לשמוע הפלאפון שלי הוא 0545871882 תודה זיוה

10/12/2006 | 13:37 | מאת:

הי זיוה, מעולם לא חזרת אלי אחרי ששאלת אותי מה ידוע לי על הנושא של צריבת עצבים בלייזר. ומה שהצלחתי לגלות עבורך זה שבכפר סבא, במרפאה של פרופסור ניסקא/ד"ר בן-נון יש טיפול דרך צריבת עצבים ולמרות שיש תור ארוך על מנת לזכות בטיפול זה, שווה לך לברר על העניין ואולי להיפגש עם פרופסור ניסקא, שהינו מומחה לאיזור של הפגיעה שלך, על מנת לשמוע האם זוהי שיטת טיפול אשר יכולה לסייע לך. ממה שאני מבינה, אם הטיפול מצליח - הוא יכול להקל במשך חודשים עד שנים ואחר כך, ניתן בהתאם לצורך, לחזור על הטיפול. מעבר לכך, אם הרופא שלך יכול להפעיל לחץ על המרפאה בכפר סבא, את יכולה אולי לקבל תור יותר בהול מאשר אם פשוט תאלצי לחכות על לתורך. בינתיים שיהיה לך רק טוב, מנדי