התרופה לכאב שלכם לא בסל?

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

06/12/2006 | 15:09 | מאת:

האם אתם צריכים תרופה שקשורה לטיפול בכאב שאיננה בסל התרופות? במסגרת המאבק של ארגוני הבריאות, אנו מחפשים אנשים המוכנים להתראיין בנושא זה. המאבק הוא למען שיפור סל התרופות 2007 ולמען חקיקה נכונה בנושא! המאבק הוא של כולנו למען כולנו! בתודה מראש, מנדי לייטון-בלישה 0547344073 יו"ר העמותה למאבק בכאב נשיאת רשת ארגוני הכאב האירופית

06/12/2006 | 16:03 | מאת: דניאלה

מנדי שלום, כבר שנים התרופות שלי אינן ב"סל". רק כעת אני מטופלת ע"י 3 תרופות בעלות מצטברת של כ- 6000 ש"ח לחודש ( למזלי זמנית יש לי עזרה חלקית מחברת ביטוח, אחרת לעולם לא הייתי עומדת בעלויות כאלו) :- טופמקס, נבילון (שעדיין לא רשומה בכלל בארץ = מריחואנה רפואית),וקלונידין (בהכנה אישית למשאבה ספינאלית).במה כרוך "להתראיין?" האם בהכרח חייבים להזדהות? הייתי רוצה לסייע, אך בגבולות שמירת הפרטיות, האם ניתן? דניאלה.

06/12/2006 | 18:23 | מאת:

הי דניאלה, המון תודה על הנכונות מצידך. קודם כל, הלוואי ויכלתי לסייע פרקטית בעניין.... וכעת לפרקטיקה - למען האמת, אני לא יודעת אם יסכימו לראיון לא הזדהות - אבדוק את העניין לעומק ואז אענה לך מתוך ידע. לגבי הקלונידין דרך המשאבה - את יודעת כמה חולים צריכים קלונידין דרך משאבה ואת העלות? הדבר יעזור מאוד. לגבי הנבילון - האם ידוע לך כמה אנשים משתמשים בתרופה בארץ? וכעת לעוד עניין באותו עניין: לגבי שלושת התרופות, אני מציעה לך לפנות לחברה חדשה בשם "תרופות לכל" אשר מספקת חלק מן התרופות שאינן בסל בהנחה של עשרות אחוזים. ממה שהבנתי, ההתמקדות כרגע זה בתרופות מסוימות אך לדעתי, שווה בהחלט לפנות אליהם וגם אם אין להם יכולת לסייע כרגע - ייתכן שבשלב קצת יותר מתקדם שלהם, הם יוכלו לסייע לך. מספר הטלפון של החברה: 1-700-509-409 וכתובת האתר שלהם: www .tlc.co.il (אני אמורה לדבר עימם על הנושא הכללי של תרופות לכאב אך לפעמים דווקא פנייה אישית עוזרת!) המון תודה, מנדי