ביום ג' הקרוב תתכנס הקבוצה להתמודדות בכאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

24/11/2006 | 11:53 | מאת: Moti

שלום חברי לפורום ולקבוצת ההתמודדות, לאלו שמתכוונים להגיע נא לא לשכוח בשעה 17:30, ולחברי בפורום שלא היו בפעם הקודמת, אני ממליץ בחום ומכל הלב להשתתף. פוגשים אנשים חדשים שסובלים מאותם בעיות רגשיות, נפשיות, סביבתיות, מול רופאים, מול המשפחה וודאי בנושא הכאב. כל כך הרבה משותף לחברים בקבוצה, כך שזה מאוד פורה ומפרה, ועל אחת כמה וכמה כשיש פסיכולוג רפואי ואת מנדי היקרה המנחים את הקבוצה. מצפה לבואכם, מוטי

26/11/2006 | 11:26 | מאת:

הי מוטי- כל הכבוד שאתה מזכיר לאנשים לא לשכוח להגיע - לגבי הזמנה של אנשים אחרים שלא היו בפעם הקודמת - זה קצת יותר מורכב - הקבוצה הזאת מבוססת על חמישה מפגשים כאשר כל מפגש מבוסס על ההתרחשות בפעם הקודמת ועל כן חשוב שהקבוצה תישאר בהרכב דומה. עם זאת, אם יש מישהו שרוצה להתעניין בקבוצה - אתם מוזמנים ליצור עימי קשר- בשמחה!

26/11/2006 | 15:43 | מאת: שלמה ש.

שלום לכולם נפגש ביום ג' ועד אז מאחל לכולם המון בריאות . שלמה