כאבים כתוצאה מנתוח מינינגיומה בחוט השדרה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

14/12/2005 | 16:36 | מאת: ר.ת

שלום רב, לפני 3 שנים עברתי ניתוח להסרת מינינגיומה מחוט השדרה, מאז ועד היום אני סובלת כאבים חזקים מאזור הניתו ומטה. אתה התחזקו הכאבים בעיקר בעכוז, הכאבים מקרינים לבטן או שמא אחרת מהבטן לעכוז, הכאבים מתאפיינים בעיקר כהתכוציויות שרפה, ולחץ נוראי, במשך 3 שנים ביקרתי במספר מרפאות כאב, ביקרתי כל רופה שאפשר וניסיתי כל תרופה אפשרית כאיו "להקלת כאבים. כל ום שעובר הכאבים מתחזקים. ניסיתי השתלת אלקטקרודות ללא הצלחה , מטדון, הזרקת מורפיום וכו' וכלום לא עוזר. בינתיים אני מטופלת כנגד כאבים בטופטלג, ואבן ואלגוליזין שכלל לא עוזרים וסתם אני מלעיטה את עצמי בהם. האם יש עיצה לתרופות משכחות כאבים מסוג הידוע והלא מסוכן תודה

14/12/2005 | 19:34 | מאת:

שלום רב לך, אני קודם כל מצטערת שעובר עליך כל כך הרבה סבל. הייתי רוצה לחקור קצת יותר טוב את הנושא אך האם אמרו לך שהכאב הוא נוירופטי? אם כן, קיימת תרופה חדישה מאוד, מאוד שיצאה לכאב מסוג זה.אשמח אם תגידי לי אם נתנו לסוגי הכאבים שלך איזושהו שם או אבחנה? מעבר לזה, בבית חולים שערי צדק ישנו רופא בשם ד"ר צ'רני אשר מתמחה בכאב סרטני או בכאב שנותר לאחר הסרטן-האם זה כיוון שניסית? בנוסף, משום שאת סובלת כל כך הרבה זמן הייתי רוצה להציע לך להצטרף לקבוצת התמודדות של העמותה למאבק בכאב שזה בשילוב עם פסיכולוג רפואי ובנוסף לתמיכה עבור הסובלים מכאב כרוני אני מלמדים טכניקות לחיות עם הכאבים. אם תרצי לדון בנושא ביתר עומק, אני כאן בשבילך. מחכה לשמוע יותר ממך על מנת לנסות לעזור, מנדי