כאבי צוואר וראש בצד ימין

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/11/2005 | 09:28 | מאת: מילנה

בוקר טוב. כבר במשך חמישה שנים אני סובלת כאבי צוואר וראש בצד ימין.הכאבים עם הזמן הולכים ומתחזקים הכאב כבר בילתי נסבל. ביום אני יכולה לקחת3-4 כדורים של אדוויל ואז הכאב עובר בסוף היום.עשיתי בדיקות דם וגם בדיקת סיטי ראש התוצאה ללא תוצאה פטולוגית.הייתי גם אצל רופא עצבים ואז הוא עשה לי זריקה בצוואר שעזרה לי לכמה חודשים.עברה כבר שנה מאז ויש תור לרופא הזה עוד שבועיים ואני חושבת האם כדי עוד פעם לעשות את הזריקה?אנא תעזרו לי במצב הזה.

29/11/2005 | 12:24 | מאת:

בוקר טוב מילנה, אם את סובלת מהכאבים כל יום או כמעט כל יום, יש תרופות הרבה יותר מתאימות לכאבים שלך מאשר אדוויל. עדיף לקחת תרופה שתעזור תוך זמן קצר ולא רק בסוף היום מאשר לקחת הרבה כדורים שלא בהכרח עושים את העבודה כמו שצריך. לגבי הזריקה, איזו סוג זריקה? אם הזריקה עזרה לך בעבר והקלה על הכאבים לתקופה של כמה חודשים, אני בהחלט הייתי עושה את זה. הרי כמה חודשים ללא כאבים זה הקלה מאוד משמעותית. אני מבינה כמובן את החששות מפני זריקות וטיפולים מסוג זה אך תמיד צריך לשקול מצד אחד את הסיכונים והבעיתיות בטיפול ומן הצד השני את היתרונות של הטיפול. מה עדיף, לא לעשות את הטיפול ובכך לא להכניס לגופך חומרים מסוימים אך להישאר עם כאבים שמפריעים לך לתפקד ביומיום או לעשות טיפול שמאפשר לך לתפקד ולא להיות אסירה של הכאבים שלך? אם יש לך תור לנוירולוג, אני הייתי משוחחת איתו גם על טיפול תרופתי יותר מתאים. ישנו גם טיפול תרופתי מניעתי שלוקחים כל יום וזה אמור להפחית את מידת ההתקפים. ייתכן שטיפול מסוג זה יכול להיות מתאים לך. אם את רוצה לשאול או להתייעץ עוד לקראת התור שלך, הרגישי בנוח. מכיוון שמן הסתם חיכית הרבה זמן לתור, עדיף להגיע מוכנה ככל האפשר.