קבוצת טאי-צ'י לחולי סרטן השונים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/01/2002 | 00:27 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

לכל משתתפות הפורום שלום מתארגנת קבוצת טאי-צ'י לחולי סרטן השונים ,נשים וגברים (יכולים להצטרף בני/בנות זוג למי שרוצה). טאי-צ'י היינו סוג של פעילות גופנית סינית המשפרת את הבריאות הגופנית והנפשית גם יחד. לקבוצה יהיה מדריך מוסמך מביה"ס הארצי לטאי-צ'י, רופא ואחות תלמידי טאי-צ'י ומנחי קבוצות. עלות ההשתתפות בקבוצה תהיה מינימלית. רוב המחיר יסובסד ע"י העמותה שלנו. כל המעוניינת להרשם לקבוצה יכולה לשלוח פקס חינם1800-250-270 כל יום פרט לימי ב',ו', שבת. כל המעוניית במידע יכולה ליצור קשר אתי בפורום "מחלות הערמונית" ד"ר אריאלי יוסף- יו"ר עמותת "1 מתוך 11 ". נ.ב. למרות השם של העמותה בין המטרות שלנו זה גם פעילות משותפת עם עמותות אחרות נשמח מאד לפעילות משותפת עם עמותה של סרטן השד או כל מחלה סרטנית בתחום גניקולוג או אחר.

06/01/2002 | 00:33 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

לעמות אחת מתשע. אשמח מאד אם נוכל לבנות פעילות משותפת. אפשר למצא אותי דרך פורום "מחלות הערמונית או בטל' חינם 1800-250-270 כל יום ב' 15.00-18.00 או בפקס חינם 1800-250-270 כל יום פרט לימי ב', ו', שבת 14.00-18.00 . ד"ר אריאלי- יו"ר עמותת "1 מתוך 11 ".

07/01/2002 | 11:37 | מאת: צוות אחת מתשע

לד"ר אריאלי שלום רב, נשמח לשמוע עוד פרטים על העמותה למחלות הערמונית. תוכל לשלוח אלינו חומר בפקס - 5667231, או בדואר - אחת מתשע, יהודה הלוי 56, ת"א 65797. בברכה, נאוה כרמל מנהלת אדמיניסטרטיבית עמותת אחת מתשע

מנהל פורום סרטן השד