תופעות לואי
דיון מתוך פורום סרטן השד
אני קיבלתי כבר שני טיפולים, אחד של אדריאמיצין וטקסוטר ושבוע אחר כך טקסוטר בלבד. אין לי כמעט תופעות מלבד עייפות וקצת עצירות, אפילו השיער לא נשר. אני חוששת שהיעדר תופעות זה אינדיקציה אולי לכך שהטיפול לא עובד. רציתי לשאול אם אכן יש קשר. תודה ושנה טובה לכולן. לא אמרתי אני בת 40 עם סרטן בשד מ1997, ומהקיץ האחרון גם עם גרורות בעצמות.
אני מכירה מקרה דומה שלא היו תופעות לוואי ותגובת האונקולוגית הייתה שאין קשר בין זה שאין תופעות כמו נשירה לבין השפעת הטיפול יש לי שאלה אלייך: כשפרצה המחלה ב 97 קיבלת כימותרפיה? איזה הסבר נותנים הרופאים להישנות המחלה? האם עברת כריתה מלאה? תודה
למירי שלום כשפרצה המחלה ב97 לא קיבלתי שום טיפול מלבד כריתה מלאה ובלוטות. כיוון שהגוש היה פחות מסנטימטר והבלוטות היו נקיות , החליטו לא לתת לי שום טיפול נוסף. אני נפלתי בסטטיסטיקות, הסבירות להישנות היתה אפסית... לילי
אל תחששי, יעילות הטיפול אינה תוצר ישיר של תופעות הלואי. נשירת שיער מתחילה בדרך כלל כשבועיים לאחר תחילת הטיפול ותלויה גם במינון התרופות אותן את מקבלת.