ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/11/2001 | 23:29 | מאת: אהרון

בס"ד שלום רב ! ביופסיה - זה להוציא בניתוח רקמת סרטן מהאיבר ולאחר מכן לבדוק האם כל הגידול הוסר או שיש עוד. אני רוצה לדעת איך מתבצעת הביופסיה, איך בודקים אחר כך אם הכל הוסר. אני משער, שלוקחים את הרקמה וחותכים אותה לרצועות של אורך, רוחב וגובה וכך בודקים כל תא עפ"י פרוסות. האם זה נכון ? ואם לא, אז כמו ששאלתי, איך זה מתבצע ? תודה, וערב טוב !

18/11/2001 | 13:03 | מאת: צוות אחת מתשע

אהרון שלום, אינפורמציה אודות ביופסיה תוכל למצוא באתר האינטרנט של עמותת אחת מתשע שכתובתו: www.onein9.org.il במדור מידע/מידע רפואי בפרק סרטן השד מהו?

19/11/2001 | 11:42 | מאת: אהרון

תודה רבה.

מנהל פורום סרטן השד