דחוף!!! -אני חייבת לעזור לאימי!!!!

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/11/2001 | 20:59 | מאת: הילה

שלום לכולם, אבקש עזרה דחופה. 1.ברצוני לקבל מס' טלפון של מומחים למחלת הקרצינומה (סרטן השד). אנא שילחו טלפונים של פרופסורים, ואם אפשר אז בכמה מילים מה סוג הטיפול בו הם מתמחים. 2.האם יש טיפול חדשני כלשהו למחלה? (כאשר יש גרורות אך ורק בעצמות) 3.האם ישנם מיקרים קודמים ידועים בהם נשים הצליחו לגבור על המחלה ולהחלים? 4.האם יש טיפול מועיל המונע הדדרדרות נוספת במחלה? 5.אימי מקבלת ארדיה וטמוקסיפן. -האם טיפול זה מספיק? האם יש טיפול עדיף (גם יקר יותר). אנא חיזרו אלי עם תשובות!! עזרתכם חשובה לי מאוד והיא היחידה שיש לי!! תודה רבה

06/11/2001 | 15:06 | מאת: צוות אחת מתשע

הילה שלום, עמותת אחת מתשע, נשים למען נפגעות סרטן שד מפעילה קו חם המופעל על ידי נשים שהיו חולות סרטן שד והחלימו. את מוזמנת לשוחח איתן לקבל תמיכה, עידוד ועיצה. מספר הטלפון של הקו החם הוא: 400 363 800 1 מעבר לזה אנו איננו ממליצות על רופאים, אך את יכולה להכנס לפרופיל הרופאים היועצים בפורום על ידי לחיצה על שמם. אצל כל אחד מהם מופיע בפרופיל גם מספר הטלפון אליו את יכולה להתקשר ולהתייעץ עם הרופא. בימים הקרובים יצטרף לפורום גם רופא אונקולוג שתוכלי להתייעץ גם איתו. בהצלחה,

07/11/2001 | 17:17 | מאת: טליה

אני בהחלט מבינה מדוע לא נהוג להמליץ בפוורם על רופאים. את מוזמנת להתקשר אלי 978025 -051, יש לי אינפורמציה לגבי רופאים מומלצים

מנהל פורום סרטן השד