תפוצת המחלה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/06/2001 | 22:47 | מאת: אבנר

האם למישהו יש מקור מידע רשמי לגבי שיעור ההיארעות של סרטן השד בקרב נשים בישראל (יהודיות וערביות), את מגמות השינוי בהיארעות זו ב20 שנה האחרונות וכן לגבי שיעור זה בקרב נשים אמריקאיות? המידע נחוץ לי עבור עבודה בנושא. תודה מראש אבנר

04/06/2001 | 10:13 | מאת: צוות אחת מתשע

שלום אבנר, במשרד הבריאות קיימת מחלקה לאומית לרישום סרטן ובראשה עומד דר' מיכה ברחנא. כמו כן פועלת מחלקה לאומית לסרטן השד בראשותו של דר' גד רנרט ( בי"ח כרמל בחיפה ). שני גורמים אלו פועלים במשותף ומרכזים נתונים היכולים לעזור לך.

05/06/2001 | 11:33 | מאת: אפי כפיר

שלום, שמי אפי כפיר ואני מומחה לרפואה סינית. יצרתי אתר ללא כוונת רווח שמטרתו להביא לידיעת הציבור ובמיוחד הציבור הנשי על דבר האפשרויות הגלומות ברפואה הסינית עבורן. אנא בקרו באתרי בחלק הנוגע לסרטן (לינק מצורף) ומסרו בדואר חוזר על התרשמותכן והאפשרויות שאתן רואות לשיתוף פעולה. http://www.kfir.net/heb_cancer.html

מנהל פורום סרטן השד