לצוות אחת מ-9

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/09/2003 | 20:54 | מאת: יונית

שלום רב, שמתי לב בפורום שלכם שכל הכותבות הינן חולות חדשות שרק חלו. הייתי רוצה לשמוע גם או שתכוונו אותי לנשים שעדיין חולות בסרטן שד ומטופלות כמה שנים. כלומר עם גרורות בעצמות ולשמוע האם היה להן הפסקה וכמה זמן? ובאיזה תרופות טופלו? את השלב הראשוני של השאלות שנשאלות בפורום הזה כבר עברתי ואני יכולה לתת בנושא הרצאה שלמה. האם יש נשים שמוכנות לכתוב ולהחשף בשם בדוי לגבי מחלתן מדוע נשים אלה מסתתרות? ואני בטוחה שיש נשים עם סרטן שד וגרורות שמטופלות כבר כמה שנים? מהן הייתי מעוניינת לשמוע ואולי לקבל תמיכה. גם בשיחה טלפונית שניהלתי עם אחת מהפורום וגם מהאגודה למלחמה בסרטן נתנו לי לדבר רק עם נשים שעברו סרטן שד והחלימו לחלוטין והתשובה לשאלתי היתה קצת חמקמקה למי עלי לפנות? האם תוכלו לעזור לי אני במצוקה נוראית וחיה בפחד מתמיד מיום ליום. אודה על תשובתכן והכוונתכן לכתובת המתאימה.

לקריאה נוספת והעמקה
05/09/2003 | 09:39 | מאת: צוות אחת מתשע

שלום יונית, היינו שמחות לעזור על ידי קישור לחולה עם סרטן שד גרורתי אך כרגע אין נשים כאלו בקרב מתנדבות "אחת מתשע" . הבמה בפורום היא במה פתוחה לכל אחד ואנו מקוות שתהיינה נשים ש"תרמנה את הכפפה" ותיעננה לפנייתך

06/09/2003 | 14:39 | מאת: dana

היי יונית, כתבי לי לאי-מייל שלי את מספר הטלפון שלך ואשמח לשוחח איתך.

08/09/2003 | 21:31 | מאת: לילי

ליונית שלום אני חולה עם גרורות בעצמות. הגרורות התגלו רק לפני שלושה חודשים,כך שאני לא יודעת אם אוכל לעזור לך. אם כן כיתבי לי בפורום.

09/09/2003 | 15:51 | מאת: יונית

לילי שלום, אני כבר עם גרורות בעצמות קרוב לשנתיים. הסרטן בשד התגלה לפני כ-4.5 שנים בדרגה 2 טופלתי בכמותרפיות שונות סי.אם. אף. טקסוטר ואני מקבלת אחת לחודש זומרה. כיום התחלתי בטיפול חדש ונסיוני זריקה בשם פזלודק אחת לחודש זה טיפול הורמונלי ואני מקווה שזה יניב תוצאות כי המרקרים אצלי קצת גבוהים בסה"כ אני מרגישה טוב תודה לאל ונאמר לי שהזריקה כרגע לניסיון רק ל-3 חודשים באם לא יחול שיפור אחזור לקבל כמותרפיה. בת כמה את? ולפני כמה זמן התגלה אצלך סרטן השד ובאיזה דרגה? אשמח לענות לך על עוד שאלות.

09/09/2003 | 15:52 | מאת: יונית

שכחתי עוד משהו חשוב מה הטיפול שאת מקבלת כיום? ומה מצב המרקרים אצלך? כי אני את השלב הזה שלך עברתי כלומר אני כבר שנתיים במצב זה.

10/09/2003 | 22:03 | מאת: dana

היי לילי, ראיתי את תכתובתך ליונית. גם אני עם גרורות בעצמות ומטופלת כבר למעלה משנה בטיפול הורמונלי דומה לשלך. מדוע אינך מקבלת גם טיפול לגרורות בעצמות כמו ארדיה או זומרה?

מנהל פורום סרטן השד