התייעצות לגבי פט סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/12/2016 | 00:09 | מאת: לירון

שלום רב. בת 31 אחרי טיפול כימי לסרטן שד הורמונלי דרגה 1 ללא מוערבות, עברתי פט סיטי ללא יוד בגלל אסטמה לפני שנה וחצי, היום אני כבר אחרי ניתוח, האם מומלץ לעבור שוב פט במיוחד בהתחשב שנבדקתי ללא יוד, אני מאוד חוששת ורוצה לדעת שזה מאחורי. (ממוגרפיה אחרונה תקינה) תודה מראש

16/12/2016 | 10:00 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב בדרך כלל במעקב אחרי טיפול בסרטן שד לא מומלץ לבצע PET CT כבדיקת מעקב המעקב המקובל הוא בדיקת רופא, ממוגרפיה, US שדיים, בדיקת רופא נשים, בדיקות דם כפעם בשנה. בדיקות נוספות בדרך כלל מבצעים אם הופעת סימפטומים חדשים ולא באופן שיגרתי בברכה

מנהל פורום סרטן השד