דאורדורנט עם אלומיניום.

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/10/2016 | 19:28 | מאת: שיראל

שלום. בגלל בעיית ההזעה והריח אני נאלצת להשתמש בדורדורנט עם אלומיניום אנטי פרסיפנט. אני שמה דאורדורנט פעמיים ביום וכמות גדולה על מנת לא לסבול מהריח. ניסיתי לבדוק עם חברת קרליין על כמות האלומיניום הנמצאת בתכשיר אבל הם מסרבים לענות בטענה שזהו מידע חסוי. אני נורא חוששת כיון שאני יודעת שאלומיניום עלול לסרטן. האם עליי לפעול אחרת?

19/10/2016 | 22:08 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום שיראל בספרות רפואית אין ממידע משכנע ששימוש בדאודורנט עם אלומיניום גורם לסרטן שד בברכה

מנהל פורום סרטן השד