פיטורין של עובד הסובל מסרטן גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/09/2016 | 20:13 | מאת: עפרה

הודיעו לי היום בעבודה שהפרויקט שעליו אני עובדת כבר כמה שנים בעבודה נסגר. הפרויקט כולל כעשרה עובדים. לחלק מהם מתברר שכבר מצאו מקומות עבודה חלופיים בתוך המוסד שבו אנו עובדים. אני לא ביניהם. האם העובדה שאני חולה כבר כמה שנים במחלה גרורתית לעצמות, יכולה לסייע לי כדי למנוע את פיטוריי? מה מעמדי המשפטי, אם יש בכלל כזה?

01/10/2016 | 19:29 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, אין לי מידע מדויק, לפי הגיון לא אמורים לפטר אדם בגלל מחלתו כדאי להתיעץ עם עובדת סוציאלית במכון אונקולוגי ו עם עורך דין יש ב1מ 9 עורכת דין , נותנת יעוץ ללא תשלום בברכה

מנהל פורום סרטן השד