תרופה - Bazedoxifene

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/09/2016 | 15:35 | מאת: אירנה

האם ניתן לקחת את התרופה Bazedoxifene בנוסף ללטרזול לאחר כשנתיים של נטילת לטרזול ? האם מומלץ ? http://www.womenonly.co.il/%D7%91%D7%96%D7%93%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%9F/

16/09/2016 | 18:15 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, Bazedoxifene - דור חדש של תרופות מקבוצת טמוקסיפן ו רלוקסיפן. אין מידע ממחקרים קליניים על שילוב שלו עם לטרוזול, אך ממחקרים שבדקו שילוב של מעכבי ארומטאז( קבוצת לטרוזול) וטמוקסיפן הראה שאין עליה ביעילות הטיפול, אך שיעור של תופעות לוואי גבוה יותר. לכן גם טמוקסיפן וגם רלוקסיפן לא מומלצים בשילוב עם מעכבי ארומטאז. מכוון שbazedoxifene שייך לאותה קבוצה של תרופות, לא הייתי משלבת אותו עם לטרוזול כל עוד לא תהיה מידע נוסף בברכה

16/09/2016 | 19:24 | מאת: אירנה

מדובר בסרטן שד גרורתי. אני מטופלת בלטרזול וזומרה

17/09/2016 | 00:09 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

גם במחלה גרורתית אין עד כה מידע על שילוב .

מנהל פורום סרטן השד