כתם אדום על השד -סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/08/2016 | 23:05 | מאת: מור

שלום, בת 37.5. כבר כבר ימים יש לי כתם אדמדם (בגודל מטבע) על שד ימין שמסרב להיעלם. זה מתחיל להטריד אותי. האם מדובר בתסמין נפוץ של סרטן השד חלילה? האם יש סיבה לדאגה וכדאי לגשת להיבדק? אציין שלפני חודש וחצי עברתי בדיקה אצל כירורג שד כחלק מבדיקה שגרתית והכל היה תקין. תודה מראש על תשובה.

01/10/2016 | 10:11 | מאת: אלינור

שלום מור אם הכתם לא נעלם וגדל , ממליצה לך לללכת לרופא ולבקש ביופסיה. אני מדברת מנסיון אישי, זה יכול להיות סרטני ולכן כדאי לשלול את זה. בברכה

מנהל פורום סרטן השד