תוצאות בדיקת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/06/2016 | 09:18 | מאת: חדווה

שלום רב! בבדיקת ממוגרפיה נראה גוש אחד 5מ"מ, ברקמה הרכה גבולות מוגדרים היטב . סמיכות רקמת הגוש נמוכה.מיקום הגוש חיצוני ב "cc" .???? תודה מראש.

05/07/2016 | 12:07 | מאת: פרופ' דינה לב

חדווה יקרה, על פניו התיאור שכללת בהודעתך מתאים לממצא הדמייתי שפיר יחד עם זאת קשה לייעץ לגבי תשובת ממוגרפיה בהעדר פרטים קליניים ורדיולוגים נוספים. בתשובת הממוגרפיה הניתנת על ידי רדיולוג מומחה נכללת הערכה לגבי טיב הממצא והמלצה באם דרושה בדיקה נוספת - אנא ודאי שם. כמובן שתעדכני את הכירורג העוקב אחריך בתוצאות ההדמיה בהצלחה, דינה

מנהל פורום סרטן השד