פענוח אבחנה בביופסיה של שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/06/2016 | 20:56 | מאת: אלמה

שלום, בביופסיה של השד האבחנה היא: FIBROADIPOSE TISSUE NO BREAST TISSUE IS PRESENT הביופסיה בוצעה לאחר ממצא של מבנה היפואקוגני בשד ב US אבקשכם לפענח את האבחנה. תודה

09/06/2016 | 15:03 | מאת: פרופ' דינה לב

אלמה יקרה, בלתי ניתן ל"פענח" את האבחנה הפתולוגית ללא הקונטקסט הקליני והרדיולוגי. השד עצמו מורכב ממספר אלמנטים כולל שומן ורקמת חיבור המתוארים בתשובת הביופסיה שלך. יחד עם זאת, בכדי לאשרר את טיב הממצא, עליך לשוב לכירורג השד המטפל בך והוא בוודאי יתייעץ עם הרדיולוג והפתולוג בכדי להגיע לאבחנה סופית והחלטה לגבי הצורך בהמשך בירור ומעקב. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד