השתלת שומן בשחזור - סיכונים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/03/2016 | 10:12 | מאת: הילית

הי, עברתי מסטקטומי + שחזור מיידי לפני 9 שנים כעת נדרשת להחלפת שתלים עקב קרע. הפלסטיקאי המליץ לגבות את השתל החדש בשד (עברתי קרינה) בהזרקת שומן עצמוני. קראתי דעות סוטרות שהשומן יוצר בעיות באבחון בדימות ואזעקות שווא. האם נכון עדיין במכשור של היום? האם מגדיל את הסיכון לזיהום? חוששת כיון שהיה לי זיהום בניתוח הראשון. תודה רבה על חוו"דתך

14/03/2016 | 19:19 | מאת: איילת

עברתי השתלת שומן לפני כארבע שנים לא נתקלתי בבעיות שהזכרת. התוצאות יפות יותר ולי עשה רק טוב. בהצלחה!!!!!!!!!!

מנהל פורום סרטן השד