ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/01/2016 | 23:34 | מאת: קמילה

שלום,בחודש יולי אובינתי כחולת שרטן השד.אומנם זה שלב 0 ,אך בכל זאת הוחלט על הסרת שד כולו ושחזור.עברתי את הניתוח בחודש נובמבר כרגע נמצאת בבית ומחלימה.שאלתי היא כזאת.אני בחורה צעירה והניתוח שבוצע אומנם היה מאוד מוצלח מבחינת האסתטיקה אך השדיים שלי שונות עכשיו בגודלן ובמראה וזה מאוד מציק לי ומוריד לי את הבטחון.יותר מזה זה מכניס אותי לדיכאון.האם יש לי את הזכות לעשות ניתוח פלסטי בשד השני ללא תשלום?האם כדאי לי להמתין ולראות אם השד שנותח איהיה דומה לשד האמיתי שלי (למרות שלא נראה לי).תודה

30/01/2016 | 08:37 | מאת: אנה גולדברט

שלום לך קמילה, מציעה לך לפנות לעמותת "אחת מתשע" ולבקש לדבר עם רכזת פרויקט "הגנה על זכויות החולה". מספר העמותה 036021717. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד