טמוקסיפן bp

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/12/2015 | 14:25 | מאת: לינור

uשלום רב אני בת 33 נוטלת טמוקסיפן של חברת טבע כבר חצי שנה בחודש האחרון סובלת מכאבי ראש חזקים בשל העובדה שהשחלות שלי פעילות (תודה לאל) אני לא יכולה לעבור לתרופות אחרות. האונקולוגית ייעצה לי לנסות טמוקסיפן של חברת bp אני חברת קופ"ח לאומית והם לא מחזיקים את זה. היכן ניתן להשיג טמוקסיפן של bp?

02/01/2016 | 12:43 | מאת: אנה גולדברט

לינור היקרה שלום, מציעה לך לפנות לעמותת אחת מתשע ולשוחח עם רכזת פרויקט הגנה על זכויות החולה. הטל של העמותה הוא 036021717. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד