דעות שונות של רופאים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/12/2015 | 13:01 | מאת: עירית מויאל

שלום, עשיתי ממוגרפיה ואולטרסאונד בבית חולים ברזילי והתשובה היתה שיש לי 2 גושים אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל. בצד שמאל נראה שפיר ובצד ימין נראה שאתי. הלכתי לעשות ממוגרפיה בבית חולים תל השומר ושם אמרו לי שלא צריך ביופסיה כי הבלוטות מוגדלות אבל זה בסדר. בבית חולים ברזילי עומדים על זה שצריך לעשות ביופסיה. אני עכשיו מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. לאן לפנות?

29/12/2015 | 23:37 | מאת: אנה גולדברט

עירית היקרה שלום, לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה קלינית וממצאים של הבדיקות שעברת. באם תרצי שאחד היועצים יענה לך, אנא צרפי את כל ממצאי הבדיקות. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד