בחירת מקום לטיפולים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/12/2015 | 08:21 | מאת: יעל

שלום, אני מנסה לקבל החלטה אם לעבור את הטיפולים באיכילוב או באסותא. שניהם נוחים לי מבחינת דרך הגעה ובשניהם יש רופאים שהומלצו לי עליהם. מנסיונכן, מה עוזר לקבל החלטה, אילו שיקולים שאני לא מודעת אליהם חשובים? תודה!

29/12/2015 | 14:36 | מאת: לינור

היי יעל אני עברתי את הטיפולים באסותא, הצוות נהדר, יחס אישי, בדרך כלל הכל מתוקתק ואין עיכובים בקבלת הטיפול. את מקבלת מס' טלפון של המוקד האונקלוגי שזמין כל יום עד השעה 20:00 יתרון נוסף הוא שאת עושה את הבדיקות דם לפני כל טיפול בקופ"ח שלך ושולחת למחלקה את התוצאות. במידה והספירת דם תהיה נמוכה מדי הם יודיעו לך שהטיפול נדחה בשבוע. לעומת זאת בבית חולים ציבורי את צריכה לבוא בבוקר לעשות את הבדיקת דם, להמתין לקבלת התשובה ואם הספירה תהיה נמוכה ישלחו אותך הביתה. לעומת זאת אני יודעת שבאיכילוב יש את פרופסור ענבר משה שהוא מנהל את המחלקות האונקלוגיות והוא מאוד מקצוען אמיתי. אז מה שתחליטי העיקר שיעבור לך בקלות וביעילות והכי חשוב רפואה שלמה!!!

29/12/2015 | 23:43 | מאת: אנה גולדברט

יעל היקרה שלום, שאלה לגבי בחירת מקום היא שאלה חשובה מאוד וללא ספק חשוב מאוד שתקבלי החלטה שתקח בחשבון גורמים שונים כגון רופאים, נגישות המקום, צוות והמלצות. אני מקווה שנשות הפורום יכולו לחלוק איתך מניסיונן והדבר יסייע לך לקבל החלטה. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד