מודאגת :-(

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/12/2015 | 18:17 | מאת: בתי

שלום דר' יש לי 3 ילדים עד גיל 5. לאחר לידת בני השני התחלתי לחוש כאב (לא עז) בשד השמאלי, מאז,פעם בשנה בערך הייתי אצל 3 רופאים שונים כולל אולטרסאונד אחד ממש בתחילת הכאב ולא עלה דבר. הכאב נמשך אך אינו רציף ובימים האחרונים גם ביד שמאל. האם יש סיכוי שכולם פיספסו משהו? אני מודאגת. תודה מראש

07/12/2015 | 21:25 | מאת: אנה גולדברט

בתי היקרה שלום, כאבים בשד יכולים להיגרם מסיבות שונות שכלל לא קשורות לסרטן השד. עם זאת, ללא בדיקה קלינית אי אפשר לתת מענה לשאלתך. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד