תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/10/2015 | 20:12 | מאת: ליזט

הנני בת 47 אציין שלפני שנה וחצי הייתה לי דלקת בשד שטופלה באנטיביוטיקה.הנפיחות והגודש נעלמו אך "הגושון" נשאר. לאחר תקופה זו הבחנתי שהגושון הקטן גדל במקצת. נשלחתי ל- us וממוגרפיה : גוש בגודל 1.1 ס"מ ,אובלי ,מוגדר היפואוקגני , birds- 4a נשלחתי לבצע ביופסיה ולהלן התוצאה: Fragments of fibrotic breast tissue with only few benign ducts, abundant Macrophages and giant cell reaction, probably due to ruptured duct/cyst. No fragments of cystic wall present. No evidence of malignancy. Level sections and immunostains האם אצטרך מעקב כלשהו? או שאני יכולה להמשיך בחיי כרגיל? תודה על תשובתך

02/11/2015 | 23:02 | מאת: ד"ר עודד אולשה

ליזט שלום. לא ניתן להעריך את המשמעות של הממצא הזה בלי להכיר אותך, את הרקע שלך (רפואי ומשפחתי) ואת הממצאים בבדיקה ידנית יחד עם הממצאים בהדמייה. אני מציע לפנות לרופא העוסק במחלות שד. בברכה, דר אולשה

מנהל פורום סרטן השד