שאלה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/10/2015 | 16:59 | מאת: ירדנה

בבדיקת ממוגרפיה ראו שיש לי תהליך ספיקולטיבי בספק ברביע חיצוני במיקום ההסתייגויות הסיג מנטליות והרשמה יש סמיכות א סימטרית ביחד עם אזור ההסתייגויות הסוהר ראו שיש תהליך סולידי 20מ"מ כולל בצקת מסביב מה זה אומר?

19/10/2015 | 13:50 | מאת: ד"ר עודד אולשה

ירדנה שלום, קשה להבין מה המשמעות בלי לראות את הבדיקה עצמה ואת התשובה עצמה, יחד עם בדיקה ידנית של השדיים שלך. לא הבנתי חלק מהמילים שבתשובה ששלחת (נראה לי שלא העתקת את התשובה באדיקות). על כל פנים נראה שהבדיקה דורשת התייחסות על ידי הרופא שלך בהקדם כדי להבין את פרוש הממצאים. דר אולשה

מנהל פורום סרטן השד