חגלה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/10/2015 | 18:01 | מאת: כרמית

שלום , לפני כשבוע התבשרתי שנמצאו 5 גושים בצד שמאל , אחד בגודל 3.8 ועוד 4 קטנים 6 מ"מ, היום לקחו ביופסיה כאשר לפי צורתם הראדיולוגית אמרה שאין הרבה ספקות .היום נלקחה ביופסיה , אני גרה באזור עמק חפר ,היכן כדאי לבצע את הטיפול , באיזה בית חולים ? .דבר נוסף הנני בעלת רקע במחלות דלקתיות וטלסמיה מינור מטופלת באופן קבוע בבלינסון . היכן מומלץ לעבור את הטיפול לאחר קבלת התשובות ?

13/10/2015 | 08:52 | מאת: אנה גולדברט

כרמית היקרה שלום, מכיוון שטרם התקבלו תוצאות, אני בכל זאת מקווה לתשובה מרגיעה. באם הביופסיה תעיד על גידול ממאיר, בתהליך האבחון חשוב מאוד לקבל את האינפורמציה הרבה ביותר וזאת על מנת לבחור את הצוות הרפואי שמתאים לך ולדעת איזה מידע לקבל. באתר של "אחת מתשע" תוכלי למצוא מידע רב בנושא ואני מקווה שהוא יעזור לך. בפורום זה איננו נותנים המלצות על בתי חולים או אנשי מקצוע, אולם אני מקווה שנשות הפורום יוכלו להמליץ לך מניסיונן. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד