נשירת שיער תוך כדי טיפול כימו

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/09/2015 | 23:36 | מאת: לאה

כשמתחילה נשירת שיער , אחרי הטיפול השני - איך מומלץ לנהוג ? להמתין שהשיער ינשור בצורה טיבעית ? או להסתפר לגמרי ? כמה זמן יכולה לקחת נשירת השיער ?

13/09/2015 | 09:46 | מאת: נועה

אני הסתפרתי קצר לפני שהתחילה הנשירה. כשהתחילה נשירה חלקית עשיתי עם מכונה עובי מינימלי ואחרי כמה ימים כשהעברתי יד לחה על השיער והיד התמלאה בשיערות, נכנסתי למקלחת והורדתי את כל מה שהיה אמור לנשור. העדפתי שזה יקרה במקלחת ולא במיטה....זו תקופה לא קלה אבל היא עוברת. בהצלחה!

13/09/2015 | 11:29 | מאת: לאה

תודה רבה ושנה טובה .

מנהל פורום סרטן השד