פיטמה רגישה מאוד כולל הפרשות מהפיטמה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/09/2015 | 18:24 | מאת: עינב

שלום, כבר זה זמן מה יש לי רגישות מאוד גבוהה בפיטמה בשד השמאלי. היום גם גיליתי הפרשה (לא דמית). יש לציין, אני לא בהריון. (בת 38, יש לי 3 ילדים). השאלה - מה אני עושה עכשיו? האם עלי להתנהל בבהילות או שאני יכולה להמתין עד לאחר החג? תודה!

13/09/2015 | 10:03 | מאת: נועה

שלום עינב, אני עונה לך כי לא נראה לי שאיזה רופא יענה לך בימים הקרובים.....גם אני מחכה לתשובה ואני גם לא מבינה למה נשים אחרות לא תורמות מנסיונן ועונות על שאלות. הרי זה משמעותו של כל פורום. אמנם אני לא רופאה אבל אין שום משמעות לכמה ימים לכאן או לכאן. במילא כל התהליכים של ממוגרפיה ואולטרסאונד ביופסיות והתוצאות שלהן לוקחים עשרה ימים ויותר. תתקשרי אחרי החג למכון ממוגרפיה וספרי להם על התופעה והם בטח יקבעו לך תור בהקדם. שנה טובה!

13/09/2015 | 15:50 | מאת: אנה גולדברט

עינב היקרה שלום, התופעות שאת מתארת יכולות להיות קשורות לסיבות שונות. אולם ללא בדיקה קלינית לא ניתן לדעת במה מדובר ולכן אחרי החג מציעה לך לקבוע תור אצל כירורג שד, לעבור בדיקה ידנית. באם הרופא ירגיש צורך, יפנה אותך להמשך בירור. בברכת שנה טובה, אנה

מנהל פורום סרטן השד