ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/09/2015 | 19:56 | מאת: טליה

שלום, בת 40 שנה לאחר ניתוח הקטנת שדיים ביצעתי ממוגרפיה שיגרתית, בממוגרפיה נמצאו בשד ימין מספר הסתיידויות עדינות סמוכות לציסטות האבחנה שכנראה שפירות, הוסבר לי שיש חשד יותר מסביר שנגרמו בעיקבות הניתוח שעברתי במיוחד בגלל סמיכותן לציסטות, הומלצה ממוגרפיה חוזרת בעוד חצי שנה. אימי אובחנה לאחרונה כחולה בסרטן השד... האם ההמלצה שניתנה לי היא מספיקה או שצריך לברר את הנושא מוקדם יותר? האם זה באמת ממצא שכיח לאחר ניתוחי שד? תודה

25/10/2015 | 16:41 | מאת: סוניה

אני לא רופאה כדאי להתייעץ עם אונקולוג ולעשות US אצלי במימוגרפיה גילו הסתיידות בשד ובUS התגלה גוש בלימפות בבית השחי סרטני תיקחי את המימצאים של אימך להתייעצות בכדי להבחין אם יש גנים תורשתיים. בכל אופן תחפשי מומחים לא לפחד רק להיות אחראית לעצמך

מנהל פורום סרטן השד