תערוכת אחת ל 9

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/08/2015 | 14:23 | מאת: גל

שלום עמותת אחת מ 9 ראיתי שתהיה בקרוב תערוכה של העמותה בהשתתפות הילה נחשון ימית סול ועוד.. לפרוייקט שנקרא what does she feel רציתי לדעת איפה זה יתקיים ומתי ? והאם זה יהיה פתוח לקהל הרחב? תודה

23/08/2015 | 10:38 | מאת: צוות אחת מתשע

<p>גל שלום, התערוכה תתקיים בקניון G צמרת בתל אביב, ב- 7/9 בשעות הערב ופתוחה לקהל הרחב. את מוזמנת לעקוב אחרי הפייסבוק שלנו בכדי לקבל פרטים נוספים. בברכה</p>

23/08/2015 | 16:33 | מאת: גל

רציתי לדעת מה יהיה במהלך התערוכה ? זאת תהיה תצוגת אופנה? האם זה יהיה נגיש שיהיה אפשר לגשת ולהצטלם עם המפורסמות? והאם ימית סול תהיה ?

מנהל פורום סרטן השד