מבקשת המלצה ממשתתפי הפורום לכירורג

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/08/2015 | 10:08 | מאת: רוית

שלום רב, אני אמורה לעבור ניתוח להסרת בלוטות לימפה, שמעתי על הרבה סיבוכים כתוצאה מהניתוח. אשמח לקבל המלצות לכירורג שד מיקצועי , ניתן לפנות אלי באופן ישיר : [email protected] כמו כן אשמח לדעת אם קיים פורום של נשים שמדבר על שלבי ההחלמה שלאחר הניתוח . תודה ובהצלחה לכולן , רוית

10/08/2015 | 09:10 | מאת: צוות אחת מתשע

רוית שלום, עמותת אחת מתשע מפעילה מערך קבוצות תמיכה ובנוסף לכך ישנה אפשרות של ליווי אישי ע"י מתנדבות "לצידך" המלוות לאורך כל ההתמודדות עם המחלה. לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר עם עו"ס יעל אברהם בטלפון: 1-800-363-400 רפואה שלמה

מנהל פורום סרטן השד